Åben alle dage
mellem 7.00 - 22.00
📱      📧

Åben alle dage mellem 7.00 - 22.00
Åben alle dage
mellem 7.00 og 22.00
📱
     📞

Tandlæge

DK-Kroatien samarbejder med mange, velrenommerede tændlæger i Kroatien. Vores tandlæger behandler og opererer i moderne klinikker, har stor erfaring indenfor faget, giver venlig og hurtig service, og deres arbejde koster væsentligt mindre end hos deres danske kollegaer.

Kroatiske tandlæger er langt fra de billigste i Europa, og behandlinger anbefales til de, der i forvejen rejser til Kroatien. Rene tandlægerrejser finder man billigere andre steder i Europa. Men skulle en dansk behandling koste over 2000-3000 kroner, koster den op til 50% mindre i Kroatien. Prisforskellen på almindelige tandlægebehandlinger, såsom fyldninger og tandrensning er ikke så stor. Priserne hos de kroatiske tandlæger varierer også en del og er afhængige af klinikkens beliggenhed. I turistområderne er priserne typisk højere, men stadigvæk væsentligt lavere end de danske. Vi har i løbet af de sidste 14 år haft nogle gæster, der har benyttet sig af disse tilbud, og vi har aldrig fået klager over service, pris eller kvalitet på de kroatiske tandlægers arbejde. Alle kroatiske tandlæger giver garanti på deres arbejde.
 
Detaljeret kontaktinfo og lignende til kroatiske tandlæger gives kun til gæster, der i forvejen har bestilt en rejse igennem Dk-Kroatien.
 
Vi tilbyder at formidle al tandlægeservice i Kroatien. Det er vigtigt for os at påpege, at disse servicer hverken bestilles eller betales til Dk-Kroatien I/S, men direkte til vores samarbejdspartnere i Kroatien. Vores ekspertise og hjælp er gratis, hvis I har bestilt en rejse igennem os. Vi står for en lille præsentation på dansk med priser, og hvis det præsenterede har din/jeres interesse, skaber vi kontakt mellem dig/jer og dem der yder servicen i Kroatien. Bagefter står vi selvfølgelig standby, hvis der kræves yderligere hjælp fra vores side. Alle bestilte ydelser betales på stedet, i Kroatien, og aldrig til Dk-Kroatien.

Dk-Kroatien bærer selvfølgelig intet ansvar ved sådanne arrangementer.