Åben alle dage
mellem 7.00 - 22.00
📱      📧

Åben alle dage mellem 7.00 - 22.00
Åben alle dage
mellem 7.00 og 22.00
📱
     📞

Shuttle

DK-Kroatien har en fast samarbejdspartner i alle kroatiske lufthavne, som kører vores gæster til deres destinationer.
Det er en god indtægtskilde for vores partnere, og derfor yder de gerne en ekstra service til alle vores gæster.
For eksempel har en del gæster, der er fløjet til byen Split/Zadar og skulle videre til nærliggende øer også fået hjælp til bestilling af færgebilletter, mens gæster der har fløjet til Istrien (Pula) har fået en lille guidet tur igennem byen Pula, hvis der var tid til det.

Til gæster i forespørgselfasen giver vi generelle oplysninger om prisen, beskrivelsen af servicen, bilmærke og lignende.
Til gæster der har bestilt giver vi de præcise oplysninger - kontaktinfo, kontaktperson, web, mail og mobil/telefon.

Vi hjælper med al slags shuttle-servicer i Kroatien men kun til vores betalende gæster. Det er vigtigt for os at påpege, at disse services hverken bestilles eller betales til Dk-Kroatien I/S, men direkte hos vores samarbejdspartnere i Kroatien. Vores ekspertise og hjælp er gratis. Vi står for en lille præsentation på dansk med priser, og hvis det præsenterede har din/jeres interesse, skaber vi kontakt mellem dig/jer og dem der yder servicen i Kroatien. Bagefter står vi selvfølgelig standby, hvis der kræves yderligere hjælp fra vores side. Alle bestilte ydelser betales på stedet, i Kroatien, og aldrig til Dk-Kroatien.

Dk-Kroatien bærer intet ansvar ved sådanne arrangementer.