Betingelser og afbestiling
 

Rejsebetingelser

Kør-selv ferie

Vi er omfattet af loven om handel med tjenesteydelser. Alle rejser sælges som kør-selv-rejser.
Vores erhvervskonto er i Danske Bank.
Vores revisor igennem 10 år er Peter Berg, Sæby.
 
Bestilling – betaling af rejsen
Rejsen skal bestilles via e-mail. Ved bestillingen skal oplyses det fulde navn og eventuelt fødselsdato på alle rejsende, samt adressen på rejselederen eller byer hvor rejselederen bor. Herefter sender/mailer vi en regning med angivelse af rejsemål, datoer, længden af opholdet og pris. Gæsternes opgave er at tjekke om oplysninger passer på det aftalte.
 
På regningen er anført bankkontonummer, hvortil depositum (normalt 30 % af den samlede pris, men kan afvige) samt restbeløb overføres til og hvornår. Husk altid at anføre dit fakturanummer ved betalingen.
 
Ønskes en afbestillingsforsikring, skal den bestilles sammen med køb af opholdet og kan ikke tegnes på et senere tidspunkt. Dk-Kroatien tegner ikke afbestillingsforsikringer.
Depositummet skal betales snarest muligt. Når depositum er betalt er aftalen er bindende for begge parter. Hvis depositummet ikke betales, bortfalder aftalen uden yderligere omkostninger for gæsterne.
 
Med indbetalingen af depositummet, bekræfter kunden samtidigt at have accepteret de skriftligt meddelte eller på Internettet oplyste vilkår for rejsen.
 
Når vi modtager depositum indbetaling sender vi automatisk rejsebeviset, samt hjælpefiler og står til rådighed.
 
Restbeløbet skal betales senest 1 måned før begyndelsen af opholdet.
 
Hvis rejsen bestilles med mindre end 28 dage til begyndelsen af opholdet, betales hele summen senest tre arbejdsdage efter modtagelsen af regning og de andre betingelser er gældende.
 

Afbestilling

Ved afbestilling (altid per mail) gælder følgende:
  • Afbestilling mere end 31 dage før ankomsten: Depositum beholdes.
  • Afbestilling mellem 14 og 31 dage før ankomsten: 30 % af den restbeløbet beholdes samt depositummet.
  • Afbestilling mellem 7 og 14 dage før ankomsten: 50 % af den samlede pris beholdes
  • Afbestilling mellem 1 døgn og 7 dage før ankomsten: 80 % af den samlede pris plus depositum beholdes.
  • Sker afbestillingen mindre end 24 timer før ankomsten, refunderes intet.
 
Afbestillingsforsikring
 
Afbestillingsforsikringen kan kun tegnes i forbindelse med rejsebestilling og skal betales sammen med depositum. Vi samarbejder med Europæiske Rejseforsikring. Dk-Kroatien har intet med afbestillingsforsikringer.
 
Aflysning
 
Dk-Kroatien I/S har ret til, mod tilbagebetaling af det indbetalte beløb, at aflyse opholdet som følge af katastrofer, krigshandlinger, uroligheder, strejker og lignende.
 
Reklamationer
 
Eventuelle reklamationer skal straks meddeles til Dk-Kroatien (per sms, telefonisk eller per mail), og vi vil forsøge at afhjælpe problemerne med det samme. Reklamationer skal være Dk-Kroatien i hænde i rimelig tid - maksimum en måned efter rejsens afholdelse. Specialaftaler, der ikke er anført på rejsebeviset (voucher), er bureauet uvedkommende.
 
I de første 5 år har vi aldrig haft gæster der ikke har fået den bestilte eller bedre service uden økonomiske tilbagebetalinger fra vores side.