Rejser med fly (pakkeløsning) 
Som du allerede har optaget så er der nogle få pakkerejser til Kroatien, da Danmark er et lille marked og kroatiske hoteller ikke kan tvinges ned i prisen om sommeren. Der er simpelthen for få hoteller.
 
Vi tilbyder pakkeløsning - Vi tilbyder pakkeløsning - Vi tilbyder pakkeløsning - Vi tilbyder pakkeløsning.
 
1. Dk-Kroatien står for al slags indlogering - disse bestilles og betales til Dk-Kroatien.
 
2. Vi hjælper med links til sider hvor man kan bestille flybilleter til Kroatien.
Flybilleter kan bestilles direkte hos flyselskaber, der flyver til Kroatien (byerne Zagreb, Pula, Zadar, Split og Dubrovnik).
Flybilletter kan også bestilles igennem vores samarbejdspartner - ALL Travel - som tilbyder al salgs flyrejser.
Croatia Airlines (fra København, med skift i Zagreb), SAS (fra KBH til Split og Pula, DIREKTE) og Norwegian (fra KBH, direkte til Split, Zagreb og Dubrovnik, DIREKTE).
Fra Aalborg - kontakt os.
Hvis I skal flyve fra andre danske lufthavne er det rejseagenter, som I skal kontakte. Dk-Kroatien hjælper med at finde frem til den rejseagent, der tilbyder mest praktiske rejse til den laveste pris. Flybilleter betales til den, der udbyder rejsen og Dk-Kroatien har INTET med det økonomiske dele af disse ydelser.
 
3. Transport fra lufthavn til den bestilte indlogering hjælper vi også med. Dog er forudsætning at I har bestilt ophold igennem Dk-Kroatien. I kan vælge at bestille en taksa/shuttle igennem vores faste samarbejdspartnere (bestilles hjemmefra, betales på stedet), leje en bil igennem en af vores faste samarbejdspartnere (bestilles hjemmefra, betales på stedet) eller kan I tage en af de mange rutebusser, der kører fra lufthavn til indlogeringsted. Dk-kroatien hjælper med køreplaner og billetpriser. Rutebusser kan ikke bestilles hjemmefra. Da betaling sker på stedet, til vores partnere, har Dk-Kroatien INTET med det økonomiske dele af disse aftaler.
 
Rigtig mange af vores gæster har benyttet sig af denne mulighed, som Dk-Kroatien tilbyder. Det koster lidt mere i jeres tid, men mindre i danske kroner - I undgår nemlig de mellemagenter, der også skal tjenne deres penge.
 
KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER