andreservicer1
 
Andre servicer
Se listen over disse services nedunder
I bestiller hjemmefra
I betaler på stedet
Bred vifte af diverse ydelser i alle kroatiske turistområder
Behagelige priser
andreservicer2
 
I de sidste 9 år har Dk-Kroatien skabt et kæmpestort netværk af forskellige samarbejdspartnere, der tilbyder forskellige services og turistydelser i Kroatien. Vi har blandt andet hjulpet gæster med at leje en kørestol til billige penge, og vi har sendt gæster på en en tur med luftballon, hvilket var en kæmpestor oplevelse for disse gæster. Og prisen var en tredjedel af, hvad en tilsvarende tur ville koste i Danmark. Da alle vores rejser er skræddersyede, og da alle vores gæster er forskellige, giver vi jer alle sammen mulighed for at bruge vores ekspertise indenfor servicefeltet. I har alle sammen krav på at vide, hvilke ting, der kan opleves i Kroatien, i hvilke regioner og til hvilke priser... og vi giver gerne disse informationer.
 
Til gæster der er i forespørgselfasen giver vi generelle oplysinger om mulighederne (pris, beskrivelse af servicen, stedet og lignende).
Til gæster der har bestilt rejsen, giver vi de præcise oplysninger (kontaktinfo, kontaktperson, web, mail og mobil/telefon).
 
Hvad kan vi glæde jer med?
  
Alle slags sundhedsydelser, medicinsk behandling og operationer, kosmetiske behandlinger og wellnesspakker. Udlejning af biler, autocampere, cykler og scootere. Alt indenfor vandsport, windsurfing og dykning. Flytaxa, paragliding, faldskærmsudspring, bungeejumping, tur med luftballon og panoramaflyvninger. Kano, kajak og rafting. Alle slags udflugter i Kroatien, trekking, organisation af bryllupper og meget, meget mere - findes det i Kroatien, har vi styr på det.
 
I de sidste 9 år var der kun en ting, vi ikke kunne klare - svømning med delfiner i en pool. Sådan noget eksisterer ikke i Kroatien.
Vi tilbyder al slags service i Kroatien. Det er vigtigt for os at påpege, at disse ydelser hverken bestilles eller betales til Dk-Kroatien I/S, men direkte hos vores samarbejdspartnere i Kroatien. Vores ekspertise og hjælp er gratis (for vores betalende gæster). Vi står for en lille præsentation på dansk med priser, og hvis det præsenterede har din/jeres interesse, skaber vi kontakt mellem dig/jer og dem der yder servicen i Kroatien. Bagefter står vi selvfølgelig standby, hvis der kræves yderligere hjælp fra vores side. Alle bestilte services betales på stedet, i Kroatien, og aldrig til Dk-Kroatien.
 
Dk-Kroatien bærer selvfølgelig intet ansvar ved sådanne arrangementer.