Villa med pool – Selvstændige villaer med pool

Selvstændig Villa Nicky***, Grønne Istrien

NICKY-0
Faciliteter:
9 personers villa Nicky ligger kun 200 m fra vandfald Sopot. Ligger på 700 m2 stor grund og består af 1 soveværelse med eget badeværelse, en dobbeltseng seng og en enkelt seng, et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkelte senge og eget badeværelse, et soveværelse med 2 køjesenge, et fuldudstyret køkken, et minikøkken, en spisestue, en stue, yderligere et badeværelse, en stor balkon med panoramaudsigt og en møbleret terrasse med pooludsigt. Villaen er renoveret i 2009. Afstand til nærmeste købmand/restaurant og lignende: 6 km.
Strand:
25 km. Småsten strand, liggestole, parasoller, strandbarer, skiftetøj kabiner. Brusere.
Pool:
Udendørs privat pool på 24 m2. Fersk vand. Liggestole, udendørs bruser.
Aktiviteter:
Alle aktiviteter er i køreafstand fra villaen. Nærmeste store turistby er byen Opatija og riviera Opatija byder på al slags turisttilbud - aktiviteter på jorden, luften og i vandet og adskillige udflugter (naturoplevelser og kulturoplevelser).

Selvstændig villa Nicky - panoramaudsigt

 • 95 m2
 • 2 køkkener
 • Klima
 • 9 personer
 • 3 badeværelser
 • TV-SAT
 • 4 soveværelser
 • Balkon
 • WIFI
 • Stue
 • Terrasse
 • Grill-område
Uger 25-27Uger 28/34Uger 29-33Andre datoer
9750 DKK12.500 DKK13.750 DKKKontakt os
Prisen er gældende for villaen/uge i 2020. Udlejes kun i lørdag - lørdag perioder.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, administration, alle skatter og afgifter, klimaanlæg, WIFI, håndklæder, sengetøj (en gang om ugen), slutrengøring, brugen af poolen, liggestole, parasoller og parkering.
Ingen skjulte udgifter i forbindelse med lejen.
BESKRIVELSE OG UDSTYR
4 soveværelser. 1 soveværelse med en dobbeltseng, en enkelt seng og eget badeværelse, et soveværelse med en dobbelt seng, et soveværelse med 2 enkelte senge og eget badeværelse og et børneværelse med 2 køjesenge.
Fuldudstyret køkken med komfur, ovn, mikroovn, køle/frys, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, elkedel, vask, bestik til 10 personer, spisebord til 10 personer. Et minikøkken.
Stuen med sofagruppe, TV-SAT.
3 badeværelser i alt.
 
Udendørs arealer: Møbleret terrasse med pooludsigt. En rummelig, møbleret balkon med panoramaudsigt. Grillområde. Privat pool.
Andet: vaskemaskine, WIFI, parkering, have, stor have, legeplads.
Depositumet: 300  euro, som afleveres tilbage hvis alt er i orden med villaen. 
Rabatter: mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere villaer).
 
Villaen sælges med ”Ærligt salg” garanti, som betyder at I GRATIS kan afbestille villaen efter betaling af depositummet. Processen fungerer sådan at I få direkte link til villaen (originale link) og er vores beskrivelse eller prisen væsentlig anderledes, så refunder vi pengene – finder I små uoverensstemmelser mellem vores beskrivelse og villaens faktiske standard, så kan vi snakke om nedsættelse af prisen - klagen skal være rimelig begrundet. Linket sendes efter betaling af depositummet og I har 48 timer til at komme med indsigelser/klager.