Terme Catez - hotel Toplice****

CATEZTOPLICE0
Faciliteter:
Terme Catez er en familievenlig feriepark, hvor målet er at slappe af og have det sjovt. Hotel Toplice ligger lige ved udendørs poolkompleks og er en integreret del af ferieparken Terme Catez. Reception, adskillige restauranter, butikker, Wellness, Casino mm. Parkering, WIFI. Den bedste slovenske resort i 2017.
Strand:
Over 200 km. Frarådes.
Pool:
Udendørs og indendørs poolkomplekser med rutsjebaner og atraktioner. 12.000 m2 ialt. Vandet fra termiske klider. 5 forskellige pools. Olympisk pool. Pool med bølger. 2 pools med whirlpools. Vandflod, piratøen, børnepools med lege vandparker. Adskillige rutsjebaner. Hurtig rutsjebane og en del mere.
Aktiviteter:
Stort udbud af aktiviteter - tennisbaner, fodbold, håndbold, basketball og volley, beachvolley, golfsimulator, dart og bordtennis, fitness, bowling, badminton, cykelleje, animation for børn mm.

Dobbelt værelse

  • 30 m2
  • Balkon
  • Minibar
  • Dobbelt seng
  • Klima
  • Pengeboks
  • Ekstra seng
  • TV-SAT
  • Badeværelse
  • WIFI
3.5-1.7.'181.7-27.8.'1827.8-28.12.'18Andre datoer
600 DKK650 DKK600 DKKKontakt os
Priserne er gældende per person/dag ved ophold på minimum 3 overnatninger.
Halvpension: buffet morgenmad og aftensmad.
I prisen inkluderet ophold, halvpension, administration, klima, WIFI, adgang til indendørs poolkompleks (2*dagligt), adgang til udendørs poolkompleks (2*dagligt), animation, 1 parkeringsplads, slutrengøring, samt det som feriepark og hotellet tilbyder som standard.
Dobbelte værelser med balkon (30 m2) er rummelige og moderne indrettede. Dobbeltseng og en ekstra seng. Udstyrede med møbleret balkon/terrasse, eget badeværelse, klima, WIFI, TV-SAT, minikøleskab og pengeboks.
 
Suite Toplice er rummelige (50 m2) og moderne indrettede. Suite består af et stort rum med en dobbeltseng og 2 ekstra sovepladser, møbleret balkon og et badeværelse. WIFI, TV-SAT, minikøleskab og pengeboks.
 
Suite Lejligheder Toplice er rummelige (55-65 m2) og moderne indrettede. Suite lejlighed består af et stort rum med en dobbeltseng og 3 ekstra sovepladser, møbleret balkon, et badeværelse og et toilet. WIFI, TV-SAT, minikøleskab og pengeboks.
 
Rabatter for 3. person på hotelværelser Superior/Suiter og 4. person på Suiter Terme:
0-5 år: GRATIS for 3. og 4. person
6-11 år: GRATIS for 3. person. 50% for 4. person
Over 12 år på 3. seng: 15 %.
Over 12 år på 4. seng: 15%.
 
Værelser kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
Minimum ophold: 3 overnatninger.
 
Dk-Kroatien anbefaler korte ophold (3-4 overnatninger), før eller efter jeres ferie ved den kroatiske kyst.
 
Betales på stedet:
Turistskat: 1,27 euro/dag
Tilmelding: 1,5 euro. Engangsbeløb.