Terme Catez - lejligheder Catez***

cateza-1
Faciliteter:
Terme Catez er en familievenlig feriepark, hvor målet er at slappe af og have det sjovt. 90 lejligheder af almindelig standard. Integreret del af ferieparken Terme Catez. Reception, adskillige restauranter, butikker, WELLNESS, sauna, Casino mm. Parkering, WIFI. Den bedste slovenske resort i 2017.
Strand:

Over 200 km. Frarådes.

Pool:
Udendørs og indendørs poolkomplekser med rutsjebaner og attraktioner. 12.000 m2 ialt. Vandet fra termiske klider. 5 forskellige pools. Olympisk pool. Pool med bølger. 2 pools med whirlpools. Vandflod, piratøen, børnepools med lege vandparker. Adskillige rutsjebaner. Hurtig rutsjebane og en del mere.
Aktiviteter:
Stort udbud af aktiviteter - tennisbaner, fodbold, håndbold, basketball og volley, beachvolley, golfsimulator, dart og bordtennis, fitness, bowling, badminton, cykelleje, animation for børn mm.

Lejlighed A3 Superior

  • 47 m2
  • Køkken
  • TV-SAT
  • 3 senge
  • Badeværelse
  • Grill
  • 2 soveværelser
  • Terrasse
  • Stue
  • Klima
2.5-7.7.'187.7-25.8.'1825.8-25.12.'18Andre datoer
FRA 750 DKKFRA 1150 DKKFRA 925 DKKKontakt os
Priserne er gældende per lejlighed/dag.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, administration, klima, WIFI, adgang til indendørs poolkompleks (2*dagligt), adgang til udendørs poolkompleks (2*dagligt), håndklæder, sengetøj, animation, 1 parkeringsplads, slutrengøring, samt det som feriepark tilbyder som standard.
Alle lejligheder er af den samme størrelse på 47 m2 og består af en stue/køkken kombination, to soveværelser på loftet, et badeværelse og en overdækket, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. Grill. WIFI i nærheden (den største del af parken er WIFI dækket)
 
Lejligheder A3 udlejes til maks 3 personer. Prisen for 3 personer.
Lejligheder A5 udlejes til maks 5 personer. Prisen for 5 personer.
 
Lejligheder Superior er delvis renoverede. 
Lejligheder Lux er helt renoverede.
 
Lejligheder kan lejes på en valgfri dato. Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
 
Udenfør højsæson (før 7.7 og efter 25.8.) er der 2 priser - lav pris for ophold mellem søndag - fredag og høj pris for ophold mellem fredag - søndag.
I højsæson (7.7 - 25.7) er der den samme pris, men der gives rabat for ophold på minimum 7 dag. Minimum ophold i højsæson er 3 overnatninger.
 
Dk-Kroatien anbefaler korte ophold (3-4 overnatninger), før eller efter jeres ferie ved den kroatiske kyst.
 
Da partneren har dynamiske priser, så er vores tilbud kun gældende når det er givet per mail.
 
Betales på stedet:
Turistskat: 1,27 euro/dag
Tilmelding: 1,5 euro. Engangsbeløb.