Private lejlighedet - Høj standard

Lejligheder Dk-Kroatien - generelt

lvreb2
Strand:
Langt de fleste Dk-Kroatiens huse ligger under 300 meter til en livlig strand (ofte småstenstrand), med liggestole, parasoller, strandbarer, strandrestauranter, al slags vandsport mm.
Centrum: 0 - 1000 m
Husets faciliteter
Dk-Kroatien råder over 1000 private objekter i Kroatien. Langt de fleste er af "dansk standard" og er vant at få skandinaviske gæster, og de er disse vi tilbyder vores gæster. Objekter består af lejligheder, der kan huse 2-10 personer. Vi har præsenteret en brøkdel af dem på vores hjemmeside - kontakt os gerne for en skræddersyet uforpligtende tilbud.

Lejligheder A2/A3

thumb_3thumb_4thumb_6thumb_7
Antal af gæster: 2-3
Disse lejligheder er ofte på 25-35 m2 og består som minimum af en stue, et thekøkken, et badeværelse og en møbleret balkon/terrasse. Store lejligheder har også et soveværelse.
Køkkener er ofte thekøkkener - udstyret med 2-4 kogeplader, et lille køleskab, en lille vask, bestik til 4 personer. Nogle gange også med mikroovn, kaffemaskine og lign.
Andet: husene af høj standard er udstyrede med nyere møbler, klima, WIFI, SAT-TV, grillområdet, vaskemaskine, parkering. Enkelte lejligheder er med havudsigt.
ForsæsonHøjsæsonEftersæsonHøjtider
Kontakt osKontakt osKontakt osKontakt os
Lejligheder af høj standard er enten helt nye, renoverede eller delvis renoverede. Der er tænkt på indretning og det generelle indtryk. Lejligheder kan oftest udlejes på de valgfri datoer.
Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere objekter).
I prisen inkluderet altid: lejlighedsleje, alt forbrug, administration, sengetøj, brugen af grill, parkering og slutrengøring. Alle lejligheder er indflytningsklare.
I prisen inkluderet ofte: alle skatter og afgifter, klimaanlæg, WIFI, håndklæder. Nogle gange skal disse ydelser betales på stedet.
I prisen inkluderet nogle gange: velkomstdrik og lignende, garage, bådplads, udlfugt med værtens båd, transport til/fra lufthavn og lignende. Disse ydelser skal næsten altid betales på stedet.
Ved tilbuddet og på vores hjemmeside er der altid udspecificeret, hvad der er med i prisen og hvad der eventuelt skal betales på stedet.