Feriekomplekser - Høj standard

Resort Novi****, Crikvenica

NOVISPA0-19
Faciliteter:
Døgnåbent reception, adskillige restauranter/barer, adskillige butikker, Wellness NOVISPA på 14.000 m2, KIDS TOWN (poolkompleks) på 4000 m2, babysitting, vaskeri, WIFI, parkering og meget mere. Afstand til storbyen Crikvenica: 5 km
Strand:
100 - 200 m. Blå flag, privat småsten strand, liggestole, parasoller, brusere, strandrestaurant,  strandbar og mm.
Pool:

SEA BREEZE poolkompleks, KIDS TOWN poolkompleks (børnevenlig). Skiftekabiner, brusere, liggestole og parasoller, poolrestauranter og poolbarer.

Aktiviteter:

4 tennisbaner (gratis), bane for minifodbold, WELLNESS-center, fitness, al slags vandsport, animation for børn og voksne, cykelstier, løbestier og meget mere.


Lejl. A3-havvendt

 • 47-55 m2
 • Køkken
 • TV-SAT
 • 3 personer
 • Badeværelse
 • WIFI
 • Mastebedroom
 • Balkon
 • Pengeboks
 • Stue
 • Klima
2020202020202020
Kontakt osKontakt osKontakt osKontakt os
Priserne er gældende per lejlighed/dag, ved ophold på minimum 5 dage.
I prisen inkluderet ophold, alt forbrug, administration, smart klimaanlæg, håndklæder (hver 3. dag), sengetøj (en gang om ugen), adgang til Poolkompleks SEA BREEZE, adgang til poolkomleks KIDS TOWN (børnevenlig), adgang til NOVISPA wellnesscenter, brugen af liggestole/parasoller ved alle pools og ved stranden, animation for børn og voksne, WIFI, slutrengøring, samt det som resortet tilbyder som standard.
Lejligheder A3 - havvendte er stilfuldt indrettede og består af et soveværelse, en stue med en sovesofa, et fuldudstyret køkken, et badeværelse og en overdækket, havvendt, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks. Størrelse: 47-55 m2. Maksimalt antal af gæster: 3.
 
Lejligheder A4 - havvendte er meget rummelige, stilfuldt indrettede og består af et masterbedroom, et soveværelse, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket, havvendt, møbleret terrasse. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks. Størrelse: 66-75 m2. Maksimalt antal af gæster: 4
 
Lejligheder A5 - HAVUDSIGT er rummelige toetagers lejligheder, stilfuldt indrettede. Stueetage består af et soveværelse, en kammer, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 1 badeværelse og en overdækket, møbleret terrasse med havudsigt. Første etage består af et masterbedroom med eget badeværelse. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks. Størrelse: 75-80 m2. Maksimalt antal af gæster: 5

 

Lejligheder Lux A4 - HAVUDSIGT er store, luksuriøst indrettede lejligheder som består af et masterbedroom, et soveværelse, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket, møbleret terrasse med direkte havudsigt. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, opvaskemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks. Størrelse: 90 m2. Maksimalt antal af gæster: 4
 
Lejligheder Lux A6 - HAVUDSIGT er store, luksuriøst indrettede lejligheder som består af et masterbedroom, 2 soveværelser, en stor stue, et fuldudstyret køkken, 2 badeværelser og en overdækket, møbleret terrasse med direkte havudsigt. Køkkener er udstyrede med komfur, ovn, køle/frys, kaffemaskine, opvaskemaskine, al bestik og lignende. Klimaanlæg. TV-SAT. WIFI. Pengeboks. Størrelse: 100 m2. Maksimalt antal af gæster: 6
 
Lejligheder A3, A4 og A5 ligger i 1. - 4. række til havet. Lejligheder Lux A4 og Lux A6 ligger i 5. - 6. række til havet.
 
For lejligheder med garanteret havudsigt - kontakt os.
For mindre lejligheder A4lille (2 voksne, et barn under 18 år og et barn under 12 år) - kontakt os. Disse er mærkbart billigere end lejligheder A4 til 4 personer.
 
Mulighed for halvpension+ eller halvpension luksus - kontakt os for et tilbud.
Husdyr tilladt: 15/25 euro/dag. Betales på stedet.
 
Lejligheder kan lejes på en valgfri dato.
 
Betales på stedet:
Parkering/garage: 10 euro/dag.
Turistskat: voksne: 10 DKK/dag; 12-17 år: 5 DKK/dag; under 12 år: GRATIS.
Depositum: 200 euro. Betales tilbage, hvis alt er ok med lejligheden.
 
Betingelser for afbestilling:
Over 10 dage før ankomsten: restbeløb refunderes.
10-1 dage før ankomsten: 25% af restbeløbet refunderes
Ankomstdagen eller NOSHOW: 10% af restbeløbet refunderes.
 
OBS: Da vi ikke mener at resortet helt lever op til sin pris, beskrivelse og standard, vær venlig at læse en beskrivelse fra en af vores gæster, der har ferieret på resortet en del gange:
 
Mailen er fra 23.09.2018 
Vi talte med nogle danskere dernede, som fortalte at det var kommet tilbage på Kroatiske hænder. Det kunne også ses i forhold til sidste år. Poolbaren var åben igen, der var gratis håndklæder ved poolen og i det hele taget mere aktivitet end sidste år. Der blev gjort rent hver dag, skiftet håndklæder hver dag og sengetøj 2 gange mens vi var der. I forhold til selve området og lejligheden var der ikke sket meget. Der var de samme ´skavanker` som de andre år.
Dk-Kroatien mener at priserne for 2019 er faldet ned til det niveau, hvor det endeligt, efter mange sæsoner passer fint med den standard, man får ved opholdet.
 
Mailen er fra 11.8.2017
"Så er vi kommet hjem, for et par uger siden, efter endnu en fantastisk ferie, i det skønne Kroatien. Jeg lovede jo et lille referat fra NOVI .....Der var ikke sket de store synlige ændringer, og slet ikke på renoverings-området.
Som jeg skrev til dig, skulle vi betale, hvis vi ville have håndklæder ved poolen. 750kr for fire personer i 10 dage. Det er en noget voldsom pris, når man samtidig skal give lige så meget for parkering.
Vi havde jo lidt håndklæder med, men ikke nok, så vi købte nogle i et supermarked, men det var jo ikke et problem som sådan. Der blev ordnet lejlighed hver dag, og skiftet håndklæder, sengetøj en enkelt gang.
Servicen var fin som den plejer.
Poolbaren var åbenbart lukket helt ned, men ikke noget problem for os, da vi aldrig har benyttet den (vi nøjes med vand ?)
Der var mere ro netop fordi baren ikke havde åbent.
Der blev, i modsætning til de andre år, kontrolleret hvem der kom ind på pool området, og vi blev spurgt, flere gange om værelses nummer. Men fint for os, det havde vi ikke noget problem med.
Det virkede også som om der var stor satsning på børnefamilier, da der også var aktiviteter på det pool område hvor restauranten var.
Der var en del fejl på lejligheden, også i år. Men som jeg før har skrevet kan vi sagtens leve med det, vi er bare glade for beliggenhed og område.
Ud over det så havde vi en skøn ferie, med det fineste vejr, og mange oplevelser.
Nu havde vi jo vores søn og svigerdatter med, og der var jo mange ting vi skulle vise dem.
Plitvice - Krk - færge til Rab - Rijeka, Tower center, Trsat castle - drypstenshulen i Postojna og de var vildt imponerede ?.
Så hvis alt går vel går turen til Kroatien igen til næste år ?"