wellness1
 
Wellness
Over 70 wellnesshoteller
Wellnessbyen Opatija
En bred vifte af behandlinger
Lave priser, hyggelige omgivelser
Venlig service
En integreret del af turisttilbuddet i alle store kroatiske turistbyer
wellness2
 
Den nationale kroatiske turistforening hævder, at wellness er opfundet i Kroatien, nærmere betegnet i byen Opatija i 1800-tallet. Dk-Kroatien vil ikke gøre sig kloge på denne påstand, men sandheden er, at der findes welnnescentre i alle store turistbyer i Kroatien, at over 70 hoteller har et wellnesscenter, og at de kroatiske welnesscentre er af moderne karakter og tilbyder behandlinger i verdensklasse til en rimelig pris. Især byerne Dubrovnik, Opatija og Rovinj har meget at tilbyde indenfor wellnessophold.
 
Ønsker I et wellnessophold eller ophold med muligheden for wellnes, står vi til jeres rådighed og har altid noget at tilbyde i alle prislejer.
 
Wellnessophold bestilles og betales til Dk-Kroatien. Behandlinger betales på stedet - udvalget af diverse behandlinger er stort og vi anbefaler at I ordner et hele på stedet. Stort set giver alle hoteller rabatter på disse behandlinger for sine gæster (10-20%). Desuden findes der aktuelle, daglige tilbud på behandlinger, som man kan vælge på hotellet.