biludlejning1
Biludlejning
Mulig i alle kroatiske lufthavne
Mulig i alle større kroatiske byer
Anerkendte samarbejdspartnere
Nogle få, faste samarbejdspartnere
Nyere eller nye biler med klimaanlæg
Alle slags biler i alle prisklasser
Frit kilometerforbrug, blandt andet
biludlejning2
 
Dk-Kroatien har i de sidste 9 år kun samarbejdet med to kroatiske biludlejningsfirmaer, til alles fornøjelse. Det betyder, at vores samarbejdspartnere er yderst tilfredse med vores arbejde og yder ekstra service til alle vores gæster. Konkurrencen på dette felt er temmelig hård i Kroatien, og priserne er relativt lave. Vores gæster skal dog ikke forvente en bil til ingen penge. Vi anbefaler til vores gæster at selv finde et tilbud et andet sted. Vores to partnere har kontorer i alle kroatiske lufthavne og store byer og er ikke per definition de billigste på markedet.
 
Hele processen er meget simpel - I får et tilbud fra os på engelsk, som I skal tage stilling til. Hvis tilbuddet accepteres, og I har bestilt rejsen igennem Dk-Kroatien, frigiver vi kontaktinformationer til vores samarbejdspartnere, og vi er (næsten) ude af billedet. Alle aftaler, de økonomiske betingelser og lignende ordner I med vores samarbejdspartner. Vi har intet at gøre med det økonomiske, men står selvfølgelig til rådighed, hvis kommunikationen går i stå. Dette er dog aldrig sket.
 
Til gæster i forespørgselfasen giver vi generelle oplysinger om prisen, beskrivelsen af servicen, bilmærke og lignende.
Til gæster der har bestilt giver vi de præcise oplysninger - kontaktinfo, kontaktperson, web, mail og mobil/telefon.
 
Betaling af bilen sker på stedet, dog kræver vores partnere et lille depositum fra gæsternes side.
Vi tilbyder al biludlejningservice i Kroatien, også af autocampere. Det er vigtigt for os at påpege, at disse services hverken bestilles eller betales til Dk-Kroatien I/S, men direkte hos vores samarbejdspartnere i Kroatien. Vores ekspertise og hjælp er gratis. Vi står for en lille præsentation på dansk med priser, og hvis det præsenterede har din/jeres interesse, skaber vi kontakt mellem dig/jer og dem der yder servicen i Kroatien. Bagefter står vi selvfølgelig standby, hvis der kræves yderligere hjælp fra vores side. Alle bestilte services betales på stedet, i Kroatien, og aldrig til Dk-Kroatien.
 
Dk-Kroatien bærer selvfølgelig intet ansvar ved sådanne arrangementer.