ALL Inklusive Light – Helpension + drikkevarer til måltider

Hotel Diadora****+, Zadar

AILDIA0-17
Faciliteter:
285 elegant indrettede suiter. Klimatiseret. Døgnåbent reception, hotel restaurant med "show-cooking", adskillige cafeer og barer, kiosk, Wellness-center, fitness-center, kæmpestor legeland (Falkyland), WIFI, legepladser, babysitting, vaskeri, handikapvenlig, cyklistervenlig, parkering og garage. Storbyen Zadar: 12 km
Strand:

Blå flag. Småstenstrand, sandstrand. Naturlig skygge, liggestole, parasoller, skiftekabiner, brusere, strandbar. Sandkasser.

Pool:

Udendørs poolkompleks (ferskvand) med rutchebane. Indendørs pool (ferskvand). Liggestole, parasoller, skiftekabiner, brusere, poolbar, poolrestaurant.

Aktiviteter:
Multibaner til fodbold, håndbold, basket og volley. Beachvolley, al slags vandsport. Løbestier, cykelstier, cykelleje, fitness, rutchebane mm. Rig animation for børn: Falkyland med legepladser, børnepool, legerum, kreative værksteder, lille ZOO - her er børnene VIP-gæster.

Familieværelse

 • 33 m2
 • Balkon
 • Minibar
 • Dobbelt seng
 • Klima
 • Pengeboks
 • Børneværelse
 • TV-SAT
 • Arbejdsbord
 • Badeværelse
 • WIFI
16.6-7.7.'187.7-25.8.'1825.8-1.9.'18Andre datoer
975 DKK1100 DKK975 DKKKontakt os
Prisen er gældende for en person/dag for ophold på minimum 5 dage.
I prisen inkluderet ophold, ALL INKLUSIVE LIGHT servicer*, adgang til alle pools, rutchebane, klima, adgang til Wellness center, drikkevarer igennem hele dagen for børn i Falkyland, administration, samt det som hotellet tilbyder som standard.
Familieværelser (33 m2) er rummelige og elegant indrettede. Det består af et soveværelse og et børneværelse med 2 senge. Udstyrede med balkon, et badeværelse, klima, TV-SAT, WIFI, minibar, pengeboks og et arbejdsbord. Kan bookes med udsigt park og som havvendte. Kan bookes til 2 voksne og 2 børn. Børnesenge er 180*80 cm.
 
Suiter (43 m2) er rummelige og elegant indrettede. Det består af et soveværelse med en dobbeltseng og en enkelt seng og et børneværelse med 2 senge. Udstyrede med balkon, et badeværelse, klima, TV-SAT, WIFI, minibar, pengeboks og et arbejdsbord. Kan bookes med udsigt park og som havvendte. Kan bookes til 2 voksne og 3 børn. Børnesenge er 180*80 cm.
 
Superior Suiter  - HAVUDSIGT (47 m2) er rummelige og elegant indrettede. Det består af et soveværelse med en dobbeltseng og en enkelt seng og et børneværelse med 2 senge. Udstyrede med balkon med havudsigt, et badeværelse, klima, TV-SAT, WIFI, minibar, pengeboks og et arbejdsbord. Der er kun få Superior suiter på hotellet. Kan bookes til 2 voksne og 3 børn. Børnesenge er 180*80 cm.
 
Tillag for 3. 4. og 5. seng, med to betalende voksne:
0-2 år: Gratis i alle perioder.
3-5 år: 375-450 DKK/dag i højsæson (GRATIS i lavsæson).
6-11 år: FRA 625-725 DKK i højsæson.
Over 12 år (egnet kun til personer under 180 cm): 900 - 1000 DKK/dag i højsæson.
 
*ALL INKLUSIVE LIGHT SERVICER:
ALL INKLUSIVE LIGHT: buffet morgenmad, frokost og aftensmad. Drikkevarer ad libitum til måltider -  husetsvine, fadøl, sodavand, juicer, kaffe, the og vand. Temamiddage.
ALL INKLUSIVE LIGHT AKTIVITETER: fitness, sauna, animation for voksen, adgang til Falky.
 
Der gives mængderabat (bestilling over en uge) og grupperabat (bestilling af flere værelser).
 
Betales på stedet:
Turistskat: Voksen: 1,15 euro; 12-17 år: 0,6 euro; under 12 år: GRATIS
Garage: 9,50 euro/dag.
 
Betingelser for afbestilling:
Depositum på 250 DKK
Over 14 dage før ankomsten: restbeløb refunderes.
13-7 dage før ankomsten: 55% af restbeløbet refunderes.
6-1 dage før ankomsten: 25% af restbeløbet refunderes.
0 dage før ankomsten: 10% af restbeløbet refunderes.
NOSHOW: ingen refundering